Uncategorized

Η Ιστορική- Λαογραφική Ένωση Λάρισας “ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”τίμησε τα θύματα από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σε μία σεμνή τελετή με αρθροφύτευση, δοξολογία, απαγγελία των Δικαιωμάτων Ανθρωπότητας του Ν. Λυγερού, απαγγελία ποιήματος από την Χριστιάννα Αλεξίου μέλος της Ένωσης, ένα κέρασμα δόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, και έστειλε ξανά με πολλούς τρόπους το μήνυμα “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”. Οι πύλινες γλάστρες με τα άρθρα προσφορά της κ.Στέλλας Παπαχατζή-Νούλα Μέλος της Ένωσης μας,και με φυτά από το φυτώριο του Δήμου Λαρισαίων .Στο τέλος της εκδήλωσης οι πύλινες γλάστρες δόθηκαν στο ΚΑΠΗ της συνοικίας, στην 4η δημοτική κοινότητα,στο Δημαρχείο, και στην Περιφέρεια.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Ένωση Ποντίων & Μικρασιατών Ν.Λάρισας”Οι ΑΚΡΙΤΕΣ”, Ο Συλλόγος Κυπρίων Νομού Λάρισας, Σύλλογος Πελλοπονησίων Λάρισας, ο κ.Ραίλης Γεώργιος της 4η δημοτικής κοινότητας,Μέλη του ΚΑΠΗ, Μέλη των Αλησμόνητων Πατρίδων & κάτοικοι της συνοικίας.